BE AMICS, AQUEST SERA EL NOSTRE PETIT RACO, A TRAVES DEL QUAL ENS RELACIONAREM AMB TOTS VOSALTRES ALMENYS DURANT TOT L´ANY 2007, I QUI SAP SI MES I TOT...NO SERA UNA GUIA DE VIATGES, MÉS AVIAT UN ESPAI D'OPINIÓ I ON COMPARTIREM LES NOSTRES AVENTURES I EXPERIENCIES AMB QUI TINGUI CURIOSITAT PER SABER ON PAREM!!!
WELL OUR FRIENDS, HERE WE ARE, THIS IS GOING TO BE OUR CONTACT POINT, FROM WHERE WE WILL SHARE OUR EXPERIENCES AND ADVENTURES WITH YOU ALL, GIVING YOU THE CHANCE TO TRACK OUR ROUTE DOWN IF WE DO NOT GET LOST...CHECK OUT OUR ROUTE AND DATES AT THE BOTTOM OF THE PAGE!

dimarts, 5 de febrer del 2008

Un somni fet realitat!



Ei amics, aixo s'ha acabat, aquesta es la ultima entrada! Ho trobarem a faltar! La ultima parada abans de casa te les hores contades, d'aqui tres horetes agafarem l'ultim vol del viatge amb desti final a les terres Catalanes. Els dies per Cork, la nostra segona casa, han estat inolvidables, plegats d'emocions molt intenses i retrobaments plens d'alegria. Han estat dies de molta activitat i reunions casolanes de llargues xerrades, que ens han omplert d'energia i molt utils per comencar a palpar la realitat, el que ens espera.
El calor dels amics ens ha fet sentir molt afortunats. A part de multiples trobades, van organitzar una sortida de cap de setmana a la Peninsula Beara, on varem coincidir un bon grapat de gent. Tot i que, el temps no va acompanyar gens, el mes important va ser poder disfrutar tot junts. Que importa la pluja o el mal temps si un esta envoltat de bona companyia?
Ara si que sentim que el nostre gran viatge s'ha acabat, pero be, res de tristesa, tornem plens d'energia, nous coneixements i molta tranquilitat. Que vindra despres? Encara no ho hem decidit, pero s'intentara fer realitat algun nou projecte o somni, i es que, al cap i a la fi, d'aixo es tracta no? De materialitzar petits somnis o il.lusions que t'omplin i et donin sentit a la vida, amb l'objectiu final de la Felicitat!
Us volem agrair el vostre suport i seguiment durant el viatge. Ha estat un plaer poder-ho compartir amb tots vosaltres.
Ara si gent, ens veiem les cares ben aviat!
Gracies i molts petons.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

iiiEEEEpppp! Nois FELICITATS!! Ens entristeix que s'acabi el vostre viatge, però això vol dir que aviat comença el nostre, manca ja menys d'un més i els nostres nervis contrasten amb la vostra tranquil.litat. Us agafem el relleu!Sort en tot el que us espera, ja heu realitzat un somni i això és molt important!! A veure si ens veiem, el nostre e-mail és mixworld@hotmail.es.
MOLTS PETONS!!!MONTSE I XEVI

Anònim ha dit...

nens, felicitats!! un gran somni fet realitat...........que mes es pot demanar?? ens n'alegrem moltissim que ho hagueu disfrutat a tope! aquesta ultima setmana per terres irlandeses per nosaltres tambe han estat inolvidables!! esteu radiants!!! molta sort i endevant amb tot el que us proposeu, sou fantastics i us mereixeu el millor!!
mil petons des de terres blarnianes, mua!!!

miquel ha dit...

hola nuria soc en miquel,que habiem treballat junts a can po,no ser si t,hen recordes de mi ,molt xulo el vostre viatge ,jo la la volta al mon no ho he pogut fer ,pero viatges aillats si a l,ultim any he estat 3 cops a asia,i altres anys a america pero mai tant temps,si tingues temps i diners seria un somni fer una volta al mon,vinga res mes nomes et volia saludar.