BE AMICS, AQUEST SERA EL NOSTRE PETIT RACO, A TRAVES DEL QUAL ENS RELACIONAREM AMB TOTS VOSALTRES ALMENYS DURANT TOT L´ANY 2007, I QUI SAP SI MES I TOT...NO SERA UNA GUIA DE VIATGES, MÉS AVIAT UN ESPAI D'OPINIÓ I ON COMPARTIREM LES NOSTRES AVENTURES I EXPERIENCIES AMB QUI TINGUI CURIOSITAT PER SABER ON PAREM!!!
WELL OUR FRIENDS, HERE WE ARE, THIS IS GOING TO BE OUR CONTACT POINT, FROM WHERE WE WILL SHARE OUR EXPERIENCES AND ADVENTURES WITH YOU ALL, GIVING YOU THE CHANCE TO TRACK OUR ROUTE DOWN IF WE DO NOT GET LOST...CHECK OUT OUR ROUTE AND DATES AT THE BOTTOM OF THE PAGE!

dissabte, 19 de gener del 2008

Deixant la magia de la Patagonia enrera. Tornarem!



Hola gent! No nomes anem de cul, si no que portem la flor al cul amb el temps! Varem deixar Argentina per entrar a Chile i visitar el Parc Nacional Torres del Paine, on normalment el temps es bastant miserable i es necessiten uns quants dies o força sort per disfrutar del parc. Nosaltres nomes teniem dos dies per explorar la zona i tot ens va anar de cara.
El Parc es un dels mes populars i famosos de Sud America, i amb justicia! Es gegant, multitud de llacs de colors idil.lics, caminets enmig de paratges de fantasia, i sobretot, el massis rocos del Paine amb les seves variades formacions fantastiques. Tot un paradis per campsites i excursionistes, i amants de la natura en general.
Disposant nomes de dos dies, varem haver d'escollir una zona, i ens varem decantar per la mes famosa i que ens permetes gaudir de vistes de les Torres i de tot el massis. El primer dia vam pujar fins als peus de les Torres on ens va rebre una llacuna de color verd increible. Pel cami la cosa no prometia massa, i es que ens plovia i estava ben enboirat, pero ta-xan! un cop a dalt i despres de 10 minuts, el vent va començar a bufar i va clarejar els cims rocosos de les torres, oferint-nos una bona vista, no complerta, pero suficient per calmar els nostres desitjos!
La nit la varem passar en un lloc mes idil.lic impossible, al fons d'una vall i amb vistes privilegiades a tot el massis muntanyos. Inmillorable! O potser si, perque el dia seguent es va aixecar sense ni un nuvol i sense vent, cosa molt dificil per alla. I de bon mati ja ens varem trobar amb una de les millors vistes possibles, les torres reflexades en un llac! Tan improbable com espectacular i magic! Animats pel dia vam seguir caminant passant per llacs i miradors d'una bellesa brutal, dificil de superar, i es que el dia acompanyava d'allo mes! Un dia amb sol marca diferencies. Un lloc et pot arribar mes endins o marcar-te en funcio del clima, sens dubte!
Ens va quedar temps per acostar-nos a les Banyes del Paine, una altre formacio rocosa igual d'increible que les famoses torres. Alla el temps va dir; nens, ja n'heu tingut prou, i es va aixecar un vent espantos, com mai haviem viscut! Pero no hi ha queixa! Vam disfrutar del parc com no ens pensavem!
Ha estat la ultima gran caminata per aquests indrets Patagonics que tan ens han meravellat i marcat. Hi tornarem!
De Chile vam fer cami enrera cap a la nostra estimada Argentina per retrobar-nos amb una gent amable i calida, amb un menjar bonissim i de qualitat, amb uns serveis coherents en relacio als preus i amb uns hostels nets i acollidors. Que diferent de Chile...
L'unica nota negativa es el fet que hem voltat per aquest pais en temporada alta i ens ha escurat les butxaques de valent, i aixo que ens hem cuinat i acampat. Pero les distancies son enormes, el busos cars i s'ha de pagar per qualsevol Parc Nacional a preu de turista, 300% mes car que els nacionals. Injust!
La seguent parada ha estat Trelew, una ciutat amb origens Gal.lesos, als quals no hem vist per enlloc i es que ens ha semblat la ciutat mes lletja per on hem passat. La rao de la parada era poder visitar la Reserva de Pinguins de Punta Tombo. Un lloc molt especial on teniem els pinguins a tocar. I no pas pocs, es calcula que n'hi ha uns 500,000. Son tan cucos i divertits com semblen, no decepcionen, tot i que de mes a prop son ben lletjos! I fan mes pudoreta que nosaltres...
I avui ens n'anem cap a Mar del Plata, uns 1,300Km cap al Nord. Desti turistic per excel.lencia dels Argentins, amb platges abarrotades i cues als restaurants. I us preguntareu perque hi anem. Doncs perque ens cuidin com reietons, i per descansar entre petits luxes despres d'un any passant per llocs de tots colors. Hem decidit utilitzar els punts del Sheraton per passar quatre dies "por todo lo alto" i gratis!
A veure si ens deixen entrar quan arribem amb les nostres robes rebentades i estripades...Les sabates de la foto son les de gala! Qui sap, igual ens deixen fer servir la cuina i aixi acabem amb l'oli d'oliva i les provisions que ens queden!
D'alla passarem els ultims tres dies per Buenos Aires i despres cap a Cork, on ens esperen uns dies mogudets!
Estigueu alerta que aqui no s'acaben les entrades!
Molts petons!

2 comentaris:

Nuria Blanch ha dit...

Ei nois! La cosa s'acaba...ens sap greu fins i tot a nosaltres! que ja no podrem viatjar més. Disfruteu dels dies al Mar de Plata!!! ja vindria amb vosaltres, crec que uns dies de platja no m'anirien gens malament...jejeje
Tingueu-nos informats.
Petonets i a tope fins al final!!!! Bon viatge de tornada!!!

Anònim ha dit...

Macos!!!!!! ole!!! es clar que si!! els ultims dies que us cuidin dallo mes!!! quina peneta que aixo s'acaba! pero be, qui sap.....potser dintre d'un temps us torneu a animar i feu un rtw de 2 anys!!!!
vinga nens, molta forca i a disfrutar fins al final!!!
petonets blarnians