BE AMICS, AQUEST SERA EL NOSTRE PETIT RACO, A TRAVES DEL QUAL ENS RELACIONAREM AMB TOTS VOSALTRES ALMENYS DURANT TOT L´ANY 2007, I QUI SAP SI MES I TOT...NO SERA UNA GUIA DE VIATGES, MÉS AVIAT UN ESPAI D'OPINIÓ I ON COMPARTIREM LES NOSTRES AVENTURES I EXPERIENCIES AMB QUI TINGUI CURIOSITAT PER SABER ON PAREM!!!
WELL OUR FRIENDS, HERE WE ARE, THIS IS GOING TO BE OUR CONTACT POINT, FROM WHERE WE WILL SHARE OUR EXPERIENCES AND ADVENTURES WITH YOU ALL, GIVING YOU THE CHANCE TO TRACK OUR ROUTE DOWN IF WE DO NOT GET LOST...CHECK OUT OUR ROUTE AND DATES AT THE BOTTOM OF THE PAGE!

divendres, 25 de gener del 2008

Ultimes hores!!!

Iep, s'ha acabat el pa torrat! Aqui estem, per Buenos Aires de nou, passant les ultimes hores del que ha estat un any de somni. I es que tot lo bo s'acaba, i es ben cert! Ara ens tocara afrontar una nova vida, amb molta menys llibertat, amb mes obligacions i segurament mes monotona, pero en fi, tambe tornarem a reviure coses que durant l'ultim any no hem sentit. Tindrem de nou el calor d'amics i familia, tindrem un espai propi (qui sap tal com estan les coses...), deixarem d'esser els extranys o desconeguts a diari, portarem roba neta i amb bona oloreta!, i ens cuinarem verduretes, peixets, i menjarem fuet i pernil salat! Nomes es tracta de mirar el costat positiu. I si, ens fa il.lusio tornar i començar una nova vida, amb nous objectius a l'horitzo que molt be podrien incloure un nou viatge. I es que ens falta molt mon per veure!
El que hem viscut aquest darrer any se'ns fa dificil de pair, de fet, encara estem assimilant moltes de les experiencies viscudes, i es que ha estat tan intens i emocionant que implica un treball posterior al viatge, i es que tal com molt be va dir el gran Paul Theroux "La part mes glamurosa de viatjar comença quan un torna a casa".
Quan mirem enrera son tants els records i moments innolvidables que necessitarem un bon temps per ordenar-ho tot.

Perque us feu una idea aproximada, aquest any de somni ha estat possible amb uns 10.000E per barba, excluint el bitllet (1.800E). On mes van patir les butxaques, i de llarg, va esser a Australia, i a on menys, a Xina, on vam sobreviure amb uns 30E diaris entre els dos. I on vam gaudir de l'apat mes barat del viatge, uns raviolis xinesos farcits de qui sap que, pero prou decents, per 0.30E. I tambe s'emporta el premi al pais que ens ha produit un xoc cultural mes fort.
Parlant de menjar, els paisos on ens hem llepat mes el dits son; Tailandia i Malasia. I on mes ens hem anyorat del menjar casola; Bali i Xile. Per acompanyar apats o festes, no hi ha res com la Beerlao, la millor cervesa del viatge, a Laos.
El que es diu casa, no n'hem tingut durant un any, pero si que n'hem vist de tots colors. Des de la mes barata a Andagua, Peru, on vam pagar 1E per llit fins a la mes cara del viatge a Auckland, NZ, on vam pagar uns 50E. Molts luxes en aquest sentit no ens hem donat, aixo si, ens hem ben acostumat a dormir a qualsevol lloc!
Se'ns fa impossible ressaltar un pais per sobre d'un altre, escollir-ne un i posar-l'hi la corona de favorit es massa dificil, no n'hi ha cap de perfecte, pero si que alguns ens han marcat mes i no ens importaria repetir. El que si esta clar, agradin o no, tots els paisos aporten vivencies diferents i nous coneixements.
Agrair-vos tot el suport que ens heu donat, mai ens hem sentit sols!
Encara ens queda temps per degustar un ultim bon tros de carn Argentina abans de volar cap a Irlanda el dia 27, i a on ens quedarem fins el 5 de Febrer i des d'on tancarem la paradeta i farem l'ultima entrada.
Ens veiem les cares ben aviat!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Nooooooo, no puede ser, casi que se me caen las lagrimas!!! no puedo creer que se termina. Me acuerdo cuando hablabamos en Starwood de los lugares que podiamos visitar. Asi es la vida, lo bueno es haberlo vivido, te juro que hoy dia sigo recordadndo y riendo con cosas del viaje, las memorias quedaran para siempre en los recuerdos.
Me alegra mucho saber que se lo pasaron en grande, y bueno, disfruten de un buen matambre por mi!, un abrazo fuerte a los 2 y espero que nos encontremos en algun punto del mapa.
Juanma

Anònim ha dit...

macos!!!!! ens sentim totalment identificats amb el que expliqueu i realment la tornada es una altra experiencia totalment nova i tot costara molt, pero molt de pair.....!!
Ens n´alegrem moltissim que aquest somni s´hagi fet realitat i que hagueu disfrutat tantissim! ara us desitgem tota la sort del mon en la vostra nova aventura!
un sac ple de petonets com sempre des de la nostra estimada Blarney
mua!

Anònim ha dit...

Eii!!!, ànims!!!, ja veureu que no serà tan dur. Ens haureu d'explicar tantes aventures que serà com si una part de vosaltres encara estigués viatjant arreu del món.

És la fi d'un somni fet realitat però estem molt contents de tornar-vos a veure, en tenim moltes ganes!!!

Fins aviat i una abraçada ben gran!!

Jaume i Anna

Anònim ha dit...

Weno parella, tornar a casa tambe es bo, us hemn seguit amb moltes ganes, i esperem la vostra tornada per poder seguir compartin aquesta magnifica i tan "envejable" experiencia. A mes tan les fotos com els vostres textes han estat formidables. Sabeu que teniu pendent un sopar , postres, cava i tot el que calgui amb els vostres amics de Can Salvat.
Un petonas i una forta abraçada

Anònim ha dit...

I aixo no s'acaba aqui com be ja heu deixat anar, ara a disfrutar de la tornada i amb la calma a assaborir dels coneixements, llocs i nous amics que heu deixat pel mon.

All the best

luv

k man

Nuria Blanch ha dit...

Felicitats! Heu complert el vostre somni, i ens fa molt feliços que l'hagiu compartit amb nosaltres. Ens heu fet viure experiències increibles. Esperem que no us hagiu sentit sols, almenys des d'aquí sempre hem volgut está al vostre costat.
Ara, a començar una nova etapa que de segur també us prepara un munt d'aventures. Egoïstament, tinc moltes ganes de que torneu (almenys uns dies)i disfrutar de la vostra companyia i de les aventures que heu viscut de les vostres pròpies paraules! Ja sabeu que on aneu, nosaltres estarem amb vosaltres.
Petonets! (deixo l'abraçada per quan torneu...)